Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de INFINITI en ontdek voor welk bedrag u wegrijdt. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen wij u telefonisch benaderen om u een persoonlijk voorstel te kunnen doen, afgestemd op uw vraag. Ervaar de persoonlijke aandacht van INFINITI.

Aanhef*

* verplichte velden

DE INFINITI ERVARING

Gratis VIP haal- en brengservice

Met de INFINITI VIP Service is de INFINITI-rijder ervan verzekerd dat zijn auto binnen Nederland opgehaald en teruggebracht wordt voor onderhoud. U hoeft dus niet naar één van onze INFINITI Centers te komen voor onderhoud aan uw INFINITI, wij halen de auto gratis bij u op en brengen deze ook weer bij u terug. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u een INFINITI als vervangend vervoer krijgt.

Total Ownership Experience

INFINITI tilt autorijden in het premium segment naar een hoger niveau met de Total Ownership Experience. Dit ervaart u vanaf uw eerste bezoek aan een INFINITI Center en gedurende het bezit van uw INFINITI. Persoonlijke service door uw persoonlijke contactpersoon voor zowel aankoop als onderhoud en reparatie en de VIP haal- en brengservice zijn hier voorbeelden van. Alle uitvoeringen zijn nu voorzien van “Total Ownership Experience”.